Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2017

Review: μανό Gel like Lidl (cien) και dip - in polish nail removerΓεια σας και χαρά σας! Ήρθα στα πεταχτά για ένα γρήγορο  review δύο προϊόντων που αγόρασα από τα  Lidl πέρσι τέτοια εποχή και έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Δεν έχω σκοπό να διαφημίσω τα Lidl αλλά επειδή τα προϊόντα είναι πολύ καλά και πάμφθηνα, σκέφτηκα να σας ενημερώσω για να τα προλάβετε. Δεν μας περισσεύουν τα ευρώ πλέον οπότε κάθε είδους πληροφορία για καλά και οικονομικά προϊόντα είναι χρήσιμη νομίζω. Θα τα έχει αύριο, Δευτέρα 18/12.

Πάμε στο πρώτο, το μανό Gel like  της εταιρίας Cien. Δυστυχώς τα πήρα χαμπάρι αργά και πρόλαβα μόνο αυτό το χρώμα. Μιλάμε για απίστευτη διάρκεια, στα δικά μου νύχια που τα κανονικά μανό αρχίζουν να φεύγουν από τη δεύτερη μέρα λόγω της δουλειάς μου, αυτό κάθεται αξιοπρεπώς 6 μέρες, πράγμα που σημαίνει πως αν δε σας χαλάει εύκολα το μανικιούρ θα βαρεθείτε να το βλέπετε! Εννοείται ότι δεν βάζω βάση και top coat, μιλάω για 2 στρώσεις μόνο το μανό. Ένα χρόνο μετά δεν έχει πήξει καθόλου. Έχει αρκετή γυαλάδα η οποία διαρκεί, αλλά αυτό που είναι όλα τα λεφτά είναι το πινελάκι του:


Ελαστικό όσο πρέπει, φαρδύ όσο πρέπει και με τέλεια στρογγυλεμένη άκρη που εφαρμόζει ακριβώς στο νύχι και δεν πασαλείβεσαι! Τα νύχια που βλέπετε στη φώτο τα έβαψα όρθια στο μπάνιο. Μιλάμε τύφλα να έχουν τα πινέλα από τα  ακριβά μανό! Το χρώμα είναι ρευστό και σου επιτρέπει να το δουλέψεις περισσότερο χωρίς να στεγνώνει γρήγορα. Αυτό βέβαια σημαίνει ότι γενικά δε στεγνώνει γρήγορα, αλλά ούτε και αργά. Πχ τα έβαψα πριν 45 λεπτά και τώρα πληκτρολογώ χωρίς κίνδυνο να χαλάσουν. Να σας πω και την τιμή; 1.49 ευρώ. Ορμάτε! Προσοχή όμως να πάρετε το  Gel like έτσι; Γιατί έχει και τα απλά που δεν τα έχω δοκιμάσει και δεν ξέρω τι παίζει. 

Το δεύτερο προϊόν είναι το Dip - in polish nail remover, το οποίο είναι το κλασικό ξεβαφτικό που έχει σφουγαράκι μέσα. Βουτάς το δάχτυλο, το γυρίζεις 2-3 φορές και ξεβάφεις το νύχι. Είχα δοκιμάσει ένα άλλο, γνωστής εταιρίας, όταν είχε πρωτοβγεί. Το είχα αγοράσει γυρω στα 7 ευρώ αν θυμάμαι καλά και δεν συγκρίνεται ούτε κατά διάνοια με αυτό εδώ που το πήρα 1.49 ευρώ: 

Ξεβάφει πολύ γρήγορα, καθαρίζει ακόμα και τα πλαϊνά σημεία που είναι κοντά στο δέρμα και διαρκεί μήνες χωρίς να αρχίζει να τρίβεται το σφουγγάρι του και να γίνεται μια αηδία και μισή. Το μόνο του θέμα (σύμφωνα με τον άντρα μου γιατί εγώ δεν έχω όσφρηση) είναι ότι μυρίζει πολύ έντονα. Κάντε μια δοκιμή και αν δε λιποθυμήστε πάρτε το, αξίζει!

Σας βάζω και το φυλλάδιο να δείτε και τα υπόλοιπα που βάζει. Αυτά, φιλάκια!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Views