Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Love is on the nails :D

Γεια σας! <3 Σκέφτηκα να φτιάξω κάτι σχετικό με την ημέρα, αλλά είμαι στη δουλειά και δεν μπορώ να κάνω πολλά! Γι' αυτό θα σας δείξω κάτι απλό, πως να φτιάχνετε εύκολα καρδούλες. Σας το δείχνω σε χαρτί αλλά με τον ίδιο ακριβώς τρόπο γίνεται και πάνω στο νύχι. Για να τις φτιάξετε θα χρειαστείτε dotting tools. Αν δεν έχετε δεν υπάρχει πρόβλημα, ρίξτε μια ματιά εδώ για να δείτε τις εναλλακτικές που προτείνω. 


(Το background το πήρα απο εδώ)

Μην ανησυχείτε αν η επιφάνεια της καρδούλας δεν βγει λεία, όταν περάσετε top coat θα φαίνεται μια χαρά! Επίσης, μπορείτε να κάνετε την καρδουλα με περίγραμμα. Να την φτιάξετε δηλαδή κανονικά και μετά, με ένα μικρότερο dotting tool να κάνετε μέσα της μια μικρότερη. Το αποτέλεσμα θα είναι αυτό:


Αν κάνετε το συγκεκριμένο σχέδιο πάνω σε νύχι βαμμένο χρυσό, τότε θα μοιάζει σαν να έχετε φτιάξει μόνο το περίγραμμα της καρδούλας, που είναι επίσης ωραίο αποτέλεσμα. Στο ίδιο νύχι μπορείτε  να κάνετε 3-4 καρδούλες, άλλη μόνο περίγραμμα, άλλη γεμάτη κτλ. Θα το φτιάξω αύριο και θα σας βάλω φωτογραφία.

Καλά να περάσετε σήμερα, ζευγαρωμένες και μη. Κάθε φάση της ζωής μας έχει την ομορφιά της αρκεί να υπάρχει κάτι να αγαπάμε, όχι απαραίτητα σύντροφος :D

2 σχόλια:

Ελένη είπε...

H cherryb δοκίμασε να φτιάξει το συγκεκριμένο σχέδιο (με σπίρτο παρακαλώ) και τα κατάφερε περίφημα:

http://img404.imageshack.us/img404/9590/heartnails.jpg

Χαίρομαι πάρα πολύ να βλέπω τις προσπάθειές σας!

Ελένη είπε...

Κι άλλες καρδουλες, απο την τάνια!

http://img15.imageshack.us/img15/2859/tanian.jpg

Views