Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Τι νέα... ombre?

       
Το αγαπημένο ombre (ή αλλιώς gradient) nail art, για τη Yiam που το ζήτησε :

    Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να το κάνει κανείς, αυτός που σας δείχνω πιστεύω ότι είναι ο πιο απλός. Άλλοι περνάνε ανοιχτόχρωμη βάση στο νύχι, μετά ανακατεύουν δύο ή τρία χρώματα πάνω στο σφουγγαράκι και το πιέζουν με μιας στο νύχι.



Κάποιοι άλλοι χρησιμοποιούν τα μικρά πινελάκια-σφουγγαράκια για τις σκιές και ταμπονάρουν με αυτά το μανό:

Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά ακούγεται βολικό. Τα συγκεκριμένα πινελάκια είναι επίσης πολύ βολικά για να καθαρίζουμε το δέρμα γύρω απο τα νύχια, βουτώντας τα σε λίγο ασετόν. Καθαρίζουν καλύτερα απο μπατονέτα. Ό,τι θυμάμαι χαίρομαι :P Πάμε στο tutorial!



Μια διευκρίνηση όσον αφορά το top coat. Αν δεν θέλουμε να ενωθούν τόσο πολύ τα χρώματα, αλλά προτιμάμε να φαίνεται λίγο πιο έντονα η διαφορά τους και οι σφουγγαριές, θα πρέπει να περιμένουμε να στεγνώσει το χρώμα πριν περάσουμε το top coat.

7 σχόλια:

Milekaki είπε...

εξαιρετικο αποτελεσμα και πανευκολο... μπραβο ελενη!

Elena είπε...

Ωωωω η Yiam νιώθει περήφανη!

Ελένη είπε...

Ευχαριστώ Lena, είμαι σίγουρη οτι το έχεις δοκιμάσει εδώ και καιρό ;)

Yiam θα προσπαθήσω να κάνω και το άλλο που ζήτησες, στην ερασιτεχνική εκδοχή του, εννοείται!

Ανώνυμος είπε...

να σε ρωτησω κατι??το σφουγγαρακι αυτο που μπορουμε να το βρουμε?

Ελένη είπε...

Σε καταστήματα καλλυντικών, πχ στο Hondos. Συνήθως είναι τέσσερα μαζί σε σακουλάκι, και τα έχουν κρεμασμένα μαζί με τα πινέλα.

Toothfairy είπε...

Μόλις ανακάλυψα το blog σου και έχω πάθει σοκ! Έχεις απίστευτο ταλέντο πραγματικά, βλέπω μια μια τις αναρτήσεις σου και σκέφτομαι πόσο χαζή είμαι που εδώ και κάτι αιώνες βάφω απλά ένα χρώμα τα νύχια μου και δεν πειραματίζομαι όπως έκανα παλιότερα.. συγχαρητήρια πραγματικά!!
Θα χαρώ πολύ αν περάσεις κι εσύ μια βόλτα απ'to blog μου :)
φιλάκια!
xx

Ελένη είπε...

Νεραϊδούλα σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Πέρασα ήδη και από το μπλογκ σου και απο τη σελίδα σου στο facebook. Έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά και έχεις εκει μέσα τόσα χρήσιμα πράγματα! Θα το ξεκοκαλίσω!!!

Views