Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Χουρ χουρρρ..!


Αυτό το σχέδιο το έχω κάνει εδώ και πολύ καιρό αλλά είχα ξεχάσει να το βάλω! Το μανό (το ροζ) ήταν δώρο στο Cosmopolitan Φεβρουαρίου αν δεν κάνω λάθος και έφτιαξα τα νύχια μου τη μέρα που το πήρα. Φαντάσου αμνησία! Τέλος πάντων! Ένα μανικιούρ για τις γατόφιλες αναγνώστριες <3


 

Για να το φτιάξουμε χρειαζόμαστε ένα μαρκαδοράκι ανεξίτηλο, αν έχουμε και λεπτό και χοντρό καλώς, αλλιώς  με ό,τι έχουμε και λίγη προσοχή μπορούμε να τα καταφέρουμε. Χρειαζόμαστε επίσης  dotting tools (αν δεν έχεις δες εδώ τι μπορείς να χρησιμοποιήσεις) και φυσικά, χρώματα που μας αρέσουν. Η εικόνα ειναι αρκετά μεγάλη για να διαβάσεις τις οδηγίες, αν όμως η οθόνη σου είναι μικρή και δυσκολεύεσαι, αποθήκευσέ την και μεγάλωσέ την όσο θες στον υπολογιστή σου. 


Προσοχή, αν περάσετε το σχέδιο με  top coat το γατάκι μπορεί να ξεβάψει. Εγώ το άφησα έτσι και μου κράτησε 3 μέρες. Αν θέλετε να το σταθεροποιήσετε μπορείτε να περάσετε μια λεπτή στρώση top coat μόνο στο γατάκι, από έξω προς τα μέσα, δηλαδή απο το ροζ προς το μαύρο και όταν στεγνώσει να περάσετε όλο το νύχι.

3 σχόλια:

Chicgirlonthego είπε...

Τέλειο!!! Απίστευτα χαριτωμένο mani

Ελένη είπε...

:D

Ioanna G είπε...

Πολύ γλυκούλι, θα το δοκιμάσω!

Views