Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Strawberry nail art, forever!


   Δυναμικό το come back, δεν μπορείτε να πείτε! Να δούμε για πόσο βέβαια, χαχαχα! Γεια σας και πάλι.  Άλλο ένα κλασικό σχεδιάκι για τα νύχια είναι η φράουλα. Το σκέφτηκα καλά και νομίζω κατάφερα να βρω έναν εύκολο τρόπο να το φτιάξετε, ακόμα και όσες δεν τα πάτε καλά με τα πινελάκια. Αρκεί να έχετε σελοτέιπ σχεδίου, ένα ψαλιδάκι και εννοείται, τα χρώματα της φράουλας. Οι συμβουλές μου για το σχέδιο αυτό είναι 2: Πρώτον, αφήστε να στεγνώσουν καλά τα μανό, πριν βάλετε το σελοτέιπ αλλά και πριν το βγάλετε. Αν βιαστείτε θα καταστρέψετε το σχέδιο. Δεύτερον, δοκιμάστε από πριν το σελοτέιπ σας για να δείτε αν αφήνει κόλλα στα νύχια. Καλό είναι να το κολλάμε πρώτα στο χέρι μας και μετά στο νύχι. Αλλά και πάλι κάντε δοκιμή, την έχω πατήσει και έβριζα όλους τους θεούς του μανικιούρ!!! Αν πάλι δεν έχετε όρεξη να φτιάξετε τα νύχια σας, μήπως λιγουρεύεστε ένα frozen yogurt φράουλα χωρίς ζάχαρη και λιπαρά? Αν ναι, σας το έχω εδώ, στο άλλο μου blog :D

Ας δούμε τα βήματα ένα ένα:

1. Βάφουμε το νυχι μας πράσινο
2. Παίρνουμε ένα κομματάκι σελοτέιπ σχεδίου και το ψαλιδίζουμε έτσι ώστε να μοιάζει με τριγωνικά φυλλαράκια. Αν έχετε ψαλίδι που κόβει ζικ ζακ, χρησιμοποιήστε αυτό.
3.  Κολλάμε το σελοτέιπ στη ρίζα του νυχιού, αφου πρώτα το κολλήσουμε μια-δυο φορές στο δέρμα μας για να φύγει η περιττή κόλλα.
4. Βάφουμε με το κόκκινο και περιμένουμε να στεγνώσει καλά, περίπου 20 λεπτά, ανάλογα το μανό ή το στεγνωτικό μας.
5. Τραβάμε το σελοτέιπ και το ξεκολλάμε σιγά σιγά, με φορά από τη ρίζα προς την άκρη του νυχιού. Αν χαλάσει σε κάποια σημεία τα γεμίζουμε ξανά με ένα πινελάκι ή με οδοντογλυφίδα. Για μικρές ατέλειες μη σκάτε, το  top coat θα τις εξαφανίσει.
6. Με  dotting tool,οδοντογλυφίδα, καρφίτσα ή ό,τι άλλο έχουμε πρόχειρο (εγώ χρησιμοποίησα τη λίμα μου) παίρνουμε κίτρινο χρώμα και φτιάχνουμε τα σποράκια.
&. Περνάμε μια στρώση top coat και είμαστε έτοιμες.

6 σχόλια:

Unknown είπε...

Πολύ εξυπνο και πρωτότυπο σχέδιο! :D

Ελένη είπε...

Ωωω ευχαριστώ! :D

Nadine είπε...

Τι καλοκαιρινό σχέδιο! Μου θύμησες τις καραμέλες με το περιτύλιγμα φράουλας :)

Ελένη είπε...

Αχ ναι καλέ! Έχεις δίκιο!

Ioanna G είπε...

Πω πω, τα τελευταία σου σχεδιάκια είναι τόσο τέλεια!! Κι αυτό στη λίστα to-do! :D

Ελένη είπε...

Μπήκα μετά από τόσους μήνες με όρεξη, χαχα! Σε ευχαριστώ!

Views