Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2015

Το πιο γρήγορο nail art με flash tattoos


Τα αυτοκόλλητα τατουάζ τα χρησιμοποιούσα από παλιά για γρήγορα σχέδια στα νύχια. Σας είχα δείξει τον τρόπο εδώ. Αποφάσισα να δοκιμάσω να κάνω το ίδιο και με τα flash tattoos και το πείραμα πέτυχε!

Δεν είναι ανάγκη να καταστρέψετε κάποιο από τα τατουάζ σας για να το δοκιμάσετε, χρησιμοποιήστε τα κομματάκια που περισσεύουν, όπως αυτό το "βραχιόλι" πχ: 


Η διαδικασία είναι ακριβώς η ίδια που κάνουμε για να μεταφέρουμε τα τατουάζ στο δέρμα. Απλά πρώτα βάφουμε το νύχι μας και περιμένουμε να στεγνώσει. Αν δε θέλουμε χρώμα περνάμε με διάφανο βερνίκι. Κόβουμε το κομμάτι που χρειαζόμαστε, αφαιρούμε τη μεμβράνη, κολλάμε επάνω στο νύχι και βρέχουμε το χαρτάκι. Σε λίγα δευτερόλεπτα το χαρτάκι γλιστράει και το τατουάζ έχει μεταφερθεί στο νύχι μας. Στεγνώνουμε τα νερά και περνάμε Με όσο λιγότερες κινήσεις μπορούμε, μια λεπτή στρώση  top coat. Λέω με λίγες κινήσεις γιατί αν το περάσουμε πολλές φορές μπορεί το βερνίκι με το πινέλο να χαλάσουν το τατουάζ. Μόλις στεγνώσει η πρώτη στρώση  top coat, περνάμε μια δεύτερη, οπωσδήποτε! Η μία δεν αρκεί για να το συγκρατήσει.  Δυστυχώς όπως σας έχω πει και άλλες φορές για τα σχέδια που έχουν γκλίτερ, χρυσαφί και ασημί, οι φωτογραφίες δεν βγαίνουν καλές και δεν δείχνουν σωστά το αποτέλεσμα. Αν σας αρέσουν τα flash tattoos δοκιμάστε τα και σε  nail art, είμαι σίγουρη ότι θα σας αρέσουν πάρα πολύ!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Views