Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Do's and dots, τα minimal

 

Δεν έχω όρεξη για περίπλοκα σχέδια τώρα τελευταία και για καλή μου τύχη είναι της μοδός τα μίνιμαλ! Ε, με έκραξε λίγο και η Ηλιάνα ότι βάζω ένα σχέδιο το μήνα, κι είπα να βάλω 2 απλά και εύκολα. Δικά σας! 

 

Ας ξεκινήσουμε με το πρώτο. Χρειαζόμαστε μόνο ένα μανό, ένα top coat και ταινίες nail art. Αν δεν έχουμε, φτιάχνουμε μόνοι μας σελοτέιπ (η αλλιώς ζηλοτέι :P) όπως σας έχω δείξει εδώ.  


Όπως καταλάβατε ήδη, απλά κολλάμε μια ταινιούλα από τη μέση του νυχιού και πίσω. Περνάμε μια στρώση μανό, περιμένουμε 2-3 λεπτά και περνάμε τη δεύτερη. Αμέσως ξεκολλάμε την ταινία. Αν χρειαστεί, με ένα λεπτό πινελάκι βουτηγμένο σε ασετόν καθαρίζουμε τις τσαπατσουλιές μας. Περιμένουμε λίγο να στεγνώσουν οι δυο στρώσεις και περνάμε  top coat.  

Πάμε στο άλλο σχεδιάκι τώρα. Αυτό είναι πολύ απλό, χρειαζόμαστε απλά δύο χρώματα και ένα dotting tool, ή κάποιο άλλο αντικείμενο από το σπίτι μας που μπορεί να το αντικαταστήσει (εδώ έχω κάμποσα παραδείγματα). Για τις κοπέλες που ξεκινάνε τώρα, θα δείξω με ποιο τρόπο μπορούμε να πετύχουμε συμμετρικές κουκκίδες. 


Ξεκινάμε από το κέντρο του νυχιού και κάνουμε κουκκίδες σε ίσες αποστάσεις. Μετά πάμε στη δίπλα σειρά και κάνουμε την πρώτη κουκκίδα σε ίση απόσταση, ανάμεσα από τις δύο διπλανές και συνεχίζουμε. Κάνουμε το ίδιο και στην από κάτω πλευρά. Όταν τελειώσουμε συμπληρώνουμε όπου υπάρχει κενό. Σε κάποια σημεία ίσως χρειαστεί μισή κουκκίδα, πχ εγώ βιάστηκα κι έβγαλα τη φώτο πριν συμπληρώσω στις άκρες του νυχιού, αν παρατηρήσετε. Δεν είναι κι άσχημο έτσι, αλλά τώρα που το βλέπω με ενοχλεί γιατί έχω ψυχολογικά :P

Αυτά ήταν τα σημερινά tutorial,σας έχω έτοιμο κι έναν Ρούντολφ, εύκολο και όμορφο! Θα τον ανεβάσω μια από τις επόμενες μέρες. Φιλιά σε όλες!

2 σχόλια:

Ioanna G είπε...

Μπορεί τα dots να είναι εύκολα αλλά το κόλπο για να είναι συμμετρικά κάνει τη διαφορά! Όσο για το nail art με την ταινία, το είδα στις εβδομάδες μόδας και μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση πόσο chic αλλά ταυτόχρονα edgy δείχνει! Γιατί δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα;;;

Ελένη είπε...

Σε ευχαριστώ πολύ! Στις εβδομάδες μόδας το είδα κι εγώ αλλά δεν μπόρεσα να ξαναβρώ τη φωτογραφία να βάλω παραπομπή, ξέρεις τώρα πως γίνεται με τα άπειρα σχέδια για νύχια που βλέπουμε καθημερινά! Χάνεις τη μπάλα!

Views