Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Color block nails, μανικιουρ με σελοτέιπ!

   Το σελοτέιπ είναι το πλέον διαδεδομένο εργαλείο για τις αρχάριες αλλά και για τις προχωρημένες στο  nail art! Με αυτό μπορούμε να δημιουργήσουμε απλά αλλά και πολύπλοκα σχέδια. Πιστεύω πως είναι ό,τι πρέπει για να ξεκινήσει κανείς γι' αυτό το επέλεξα για το πρώτο μου ποστ. 

   Το καλύτερο σελοτέιπ γι΄αυτή τη χρήση είναι του σχεδίου, δηλαδή εκείνο που είναι κάπως θολό και λευκό, γιατί ξεκολλάει εύκολα. Αυτό βέβαια είναι σχετικό, γιατί το τελευταίο που αγόρασα ήταν μάλλον πολυκαιρισμένο με αποτέλεσμα να αφήσει κόλλες στα νύχια μου! Δοκιμάστε το πριν το χρησιμοποιήσετε για να μην την πατήσετε όπως εγώ.

   Θα χρειαστούμε λοιπόν σελοτέιπ, ψαλιδάκι και 3 ή και περισσότερα μανό (συν τη βάση).

   Προστατεύουμε τα νύχια μας περνώντας μια βάση. Παίρνουμε το σελοτέιπ, κόβουμε τετραγωνάκια με ίσιο ψαλιδάκι και μετά κόβουμε τα τετραγωνάκια διαγώνια ώστε να γίνουν τρίγωνα. Τα φυλάμε στην άκρη και περνάμε τα νύχια μας με το πρώτο χρώμα που επιλέξαμε. Αφού στεγνώσει καλά, κολλάμε τα τριγωνάκια όπως στην τρίτη εικόνα, χωρίζοντας στην ουσία το νύχι σε 3 μέρη. Παίρνουμε το δεύτερο χρώμα και βάφουμε  τη μία εκτεθειμένη πλευρά και με το τρίτο χρώμα βάφουμε την άλλη. Περιμένουμε να στεγνώσουν καλά τα μανό και τραβάμε το σελοτέιπ αργά. Περνάμε  top coat και είμαστε έτοιμες! Αν θέλουμε να κάνουμε το σχεδιάκι που έκανα στον παράμεσο, θα χρειαστούμε ένα λεπτό πινελάκι (αν δεν έχεις τσέκαρε το "Εργαλεία DIY") το οποίο θα περάσουμε πάνω απο τις γραμμές που έχουν δημιουργήσει οι ενώσεις των 3 διαφορετικών χρωμάτων.



Φυσικά μπορείτε σε κάθε νύχι να κάνετε διαφορετικό συνδυασμό χρωμάτων, να χρησιμοποιήσετε διαφορετικό χρώμα βάσης κτλ. Εγώ είμαι Παρθένος, οπότε καταλαβαίνετε γιατί τα έκανα όλα ίδια :P




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Views